[en] Новости
Why choose our service?

Why choose our service?

Arvien biežāk sastopamies ar to, ka daudzi uzņēmumi dažādās sfērās pāriet uz digitālo vidi, piedāvājot klientiem veikt preču pasūtīšanu digitālajā vidē. Tāpat arī arvien biežāk sastopamies ar to, ka cilvēki vēlas viens otram nogādāt dažādus sūtījumus visā pasaulē.

Need to send a package? First steps.

Need to send a package? First steps.

Katram klientam pieeja ir ļoti individuāla, katrs klients ir īpašs un svarīgs. Cieņa pret klientu - tā ir mūsu prioritāte. Sūtīšanas iespējas var aprēķināt mūsu mājaslapā, izmantojot Cenas kalkulatoru vai var zvanīt, rakstīt e - pastā vai arī Whatsapp.

How to pack standard cargo?

How to pack standard cargo?

Starptautiskie sūtījumi paliek arvien aktuāli. Mūsdienās uz jebkuru pasaules valsti varam nosūtīt gan vēstuli, gan paku, gan dokumentus, kas domāti darījuma partneriem, draugiem vai ģimenes locekļiem. Lai ceļā negadītos nepatīkami pārsteigumi un sūtījums pie adresāta nonāktu tieši tāds kā iecerēts, tas jānoformē atbilstoši visām prasībām.

Some tips - how to pack your shipments more correctly.

Mēs lūdzam jums savus sūtījumus iepakot tā, lai transportēšanas laikā tas nesaplīstu, nesalūztu, netiktu sabojāts. Kā arī sūtījums nedrīkst apdraudēt mūsu darbiniekus un nedrīkst bojāt citus sūtījumus. Uz sūtījuma ieteicams skaidri un salasāmi uzrakstīt saņēmēja telefona numuru un adresi.

It is forbidden to send

It is forbidden to send

Atceries - ir daži priekšmeti un lietas, kurus nevar nosūtīt, izmantojot mūsu pakalpojumus, tāpēc pirms pasūtījuma pieteikšanas lūdzam iepazīties ar zemāk uzskaitītajiem aizliegtajiem priekšmetiem. Mūsu sadarbības partneri nepieņem nekādus materiālus un produktus, kas var būt bīstami vai apdraud darbiniekus pie pārkraušanas. Sūtītāja pienākums ir izzināt un ievērot esošos noteikumus un likumus katrā valstī. Ne visas preces var tikt nosūtītas uz konkrētām valstīm.