Nepieciešams nosūtīt paku? Pirmie soļi.

Nepieciešams nosūtīt paku? Pirmie soļi.

Nepieciešams nosūtīt paku? Pirmie soļi.

     

       Nepieciešams nosūtīt paku kādam ģimenes loceklim, tuviniekam, draugam vai kolēģim? Sazinies ar mūsu servisu, piemeklēsim tev labāko risinājumu!
 
Katram klientam pieeja ir ļoti individuāla, katrs klients ir īpašs un svarīgs. Cieņa pret klientu - tā ir mūsu prioritāte.
 
Sūtīšanas iespējas var aprēķināt mūsu mājaslapā, izmantojot Cenas kalkulatoru vai var zvanīt, rakstīt e - pastā vai arī Whatsapp.
 
Mūsu sadarbības partneri ir ļoti uzticami un visā pasaulē pazīstami - FEDEX/TNT, DHL, DPD, UPS, EMS. Ja ir lielas kravas (lielgabarīta vai nestandarta), tad griežamies arī pie citiem sadarbības partneriem.
 
Ja kāds no piedāvātajiem sūtīšanas variantiem klientam der, tad sūtījumu ved pie mums birojā vai sūta pasūtījumu e-pastā / Whatsapp. Saņemot pasūtījumu, mēs to apstrādājam rindas kārtībā, tad formējam pavaddokumentus, un, visbeidzot, izsaucam kurjeru pie sūtītāja vai arī sūtījumu formējam uz vietas.
 
Apmaksu klienti veic skaidrā naudā vai ar pārskaitījumu. Kā arī varam jums sastādīt rēķinus reizi mēnesī, ja sūtījumi ir regulāri.


Apmierināts klients - priecīgi mēs!

29.06.2023

Uz galveno